3 myter om at købe vinduer på nettet – og hvorfor de ikke passer

Der findes i dag rigtige mange myter om det at handle på nettet. Det gælder ikke kun, når du skal købe vinduer, men også når du skal købe alle mulige andre ting. Vi tager fat om de tre mest sejlivede myter her og kommer med vores bud på, hvorfor de ikke passer. Vi har skrevet artiklen i samarbejde med net2kompagniet.dk, der har mange års erfaring med at sælge blandt andet vinduer via nettet.

  1. Man skal ikke købe noget, som man ikke har set

Som mennesker er vi skabt til, at vi gerne vil se og mærke på ting, måske endda lugte til dem, inden vi beslutter os for at købe dem. Der medgiver vi blankt, at du kun har mulighed for at se billeder af vinduerne, inden du køber dem på nettet. Men du har mulighed for at bestille dem hjem, og når du har så har fået dem hjem, kan du både se, mærke og endda lugte til dem, hvis det er det, du har lyst til. Hvis det så viser sig, at det ikke er de rigtige vinduer, kan du hos et firma som net2kompagniet.dk sende dem tilbage gratis og selvfølgelig få alle dine penge tilbage.

  1. Det er nemmere at danne sig et overblik nede i byggemarkedet

Hvor denne myte stammer fra, skal vi ikke kunne gøre os kloge på, men passer simpelthen ikke. Nede i byggemarkedet står vinduerne overalt. Det kan også være, at de står på en hylde i flere meters højde, hvor du er nødt til at få fat på en fortravlet medarbejder for at få dem ned. På nettet er det meget nemmere og meget mere overskueligt at se, hvad de har, og hvad de ikke har. Det er også med til at gøre, at du nemt kan finde ud af, om de har de vinduer, som du leder efter.

  1. Det er billigere at købe vinduer i byggemarkedet

Der er nogle, der stadig tror, at det er billigere at købe vinduer i byggemarkedet frem for at købe dem på nettet. Der bliver vi nødt til at skuffe dig. I langt de fleste tilfælde er det billigst for dig, at du køber dine vinduer på nettet. På nettet har de nemlig slet ikke de samme udgifter til butikker og personale og kan derfor sætte priserne meget lavere, end byggemarkederne kan. Det kan være med til at gøre, at for eksempel en ombygning vil blive meget billigere.