3 ting, du skal huske på messen

Selvom det nok ikke er mange messer, som der bliver afholdt lige foreløbig, så kan man stadig forberede, hvordan ens stand skal se ud, når vi engang kommer tilbage i virkeligheden. Med en super lækker stand kan man inspirere og engagere deltagerne, og du vil komme ud på toppen – uanset om du vil rekruttere eller sælge. Vi giver dig her et par bud på, hvad du skal huske til din messestand.

Få sæt flotte vægge op

En messestand skal være en oplevelse, og du skal have noget, der er pænere end nabostanden. Du skal have nogle messevægge, som ikke bare er en tør papvæg, men ordentligt lavet i din organisations farver, så I både skaber en identitet og kan appellere med en professionel stand. Det hele behøves heller ikke være så firkantet.

Interaktive elementer

Nogle foretrækker at stå og lege med et digitalt produkt, og det vil jo være oplagt at lave noget interaktivt, hvis jeres produkt også er digitalt. Vis, hvad I kan, og lad være med bare at stå og snakke om det uden at have noget at bakke det op med. Det kan være en skærm, men det kan også være noget i en helt anden retning. Bare lad folk lave noget, der viser, hvem I er.

Godter og brochurer

Ingen messestand uden en slikkepind. I både bogstavelig og figurativ forstand. Med lidt slik eller en flaske vand kan I nemt lokke folk til. Nogle vil kun komme hen til jer for at hapse en ting, mens nogle af dem selvfølgelig har yderligere interesse i jer. Begge dele er god omtale.