4 forskellige måde du kan lave din egen bogreol

Du læser måske mange bøger, men har svært ved at finde opbevaringsplads. Velkommen i klubben! Bøger er smukke. Derfor er det de færreste af os, som har lyst til at gemme dem helt væk. Men det er der bestemt heller ikke nogen grund til. De kan nemlig med den rigtige form for reol blive en integreret del af indretningen. Læs med her og få fire ideer til, hvordan du kan lave din egen personlige bogreol.

1. Fundablokke

Fundablokke – bedre kendt som fundamentblokke – er blevet rigtig populære at indrette med. Fundamentblokkene giver et rustik look til dine ellers meget fine og sikkert hvide overflader. Hullerne i betonen passer perfekt på et par bøger!

2. Fra gulv til loft

Hvis du har mod på det, så kan du også bygge din helt egen reol nede fra gulvet og op til loftet. Så bliver alle dine bøger for alvor sat i spil, og du kan skabe overskuelighed over dem.

3. Brug en lagerreol

Det er også blevet særligt populært at bruge lagerreoler som opbevaring. Det fleste bruger dem til sko, men det betyder jo ikke, at du ikke kan bruge dem til bøger. Du kan let anskaffe dig en billig lagerreol. De findes både som nye ligeså vel som brugte.

4. Det minimalistiske valg

Hvis du ikke er meget for farver eller rustik, så kan du også gå efter et mere minimalistisk look. Med en hvid eller neutral farvet bogreol, så går den mere i et med resten af rummet. Du kan også vælger at vende bøgerne med læsesiden udad, så de ikke sætter for meget farve på din indretning.