Al-lift.com – din leverandør af hjælpemidler til løft og håndtering

Når man i hverdagen er udsat for tunge løft i uhensigtsmæssige stillinger, risikerer man på sigt at pådrage sig uoprettelige skader på kroppen. Det kan for eksempel være nedslidte knæ eller skuldre, hvor smertefuld slidgigt kan forfølge én resten af livet. Dette kan i sig selv være voldsomt invaliderende. Samtidig risikerer man også at komme til at forstrække muskler i ryg og ben ved forkert løfteteknik. Og man kan være så uheldig at tabe de tunge emner ned over sine fødder eller hænder, og dermed knuse knogler.

Løft hensigtsmæssigt og smart med hjælpemidler fra AL Lift

Hvis du ønsker at undgå skader ved løft, samt spare mange mandetimer og en hel del tid og besvær, er det værd at investere i de rette hjælpemidler. AL Lift har siden 2012 specialiseret sig i design og produktion af løfteredskaber og håndteringsudstyr, som gør brug af vakuum teknik. Ved hjælp af vakuum kan selv porøse emner og tunge, vanskeligt håndterbare gentande flyttes nemt, hurtigt og sikkert, uden at du risikerer skader på hverken mandskab eller materiel. Vakuumteknik sikrer, at du ene mand kan løfte, flytte og håndtere emner som for eksempel fliser, kantsten og store glasruder, som ellers ville kræve flere hænder og stor forsigtighed.

Vakuum baserede fliseløftere og glasløftere fra AL Lift

På AL Lifts hjemmeside al-lift.com finder du det store udvalg samt beskrivelser af samtlige produkter, som AL Lift forhandler. Her finder du såvel de mange versioner af den berømte fliseløfter, som nemt og uden besvær løfter og flytter porøse emner så som fortovsfliser i beton. Med en fliseløfter kan du løfte, flytte og placere dine fliser med stor præcision. Fliseløfteren fås i en enmands og en tomands udgave. Du kan også finde den patenterede glasløfter AL-Glass, som sikrer dig tryg håndtering af glasruder.

Se glasløftere og fliseløftere samt andre hjælpemidler til bygge og anlægs branchen på www.al-lift.com