Alubakker til ethvert formål og i enhver størrelse

Om du er restauratør og skal levere mad ud, eller om du selv står for madlavningen på den store dag og vil sørge for, at den forbliver varm, så finder du alskens former og størrelser på alubakker på engropriser.dk. Alubakker har mange forskellige funktioner, og det er aldrig til at vide, hvornår du står og mangler en. Det kan eksempelvis også være til grillaftenen, hvor alubakker kan placeres direkte på grillen.

Holder din mad varm på den vigtige dag

Først og fremmest holder de maden varm til det store arrangement. Og kan genanvendes efter vask. Derudover er de også praktiske på grillen, eksempelvis til opsamling af saft fra kødet til tilberedning af sauce og til grilning af grøntsager på en gasgrill. Så formålene er mange, og bakkerne tåler derudover ovnvarme, så du kan opvarme din mad igen.

Når du står og skal ordne flere praktiske ting, måske er det til dit barns konfirmation, så er det altid rart at kunne krydse noget af listen. Med alubakker kan du forberede maden og pakke den væk, så den holder sig varm. Og som nævnt, kan du nemt varme maden yderligere op i ovnen på få minutter, så gæsterne ikke skal vente. Efterfølgende kan du, hvis gæsterne ikke kan spise op, opbevare resterne i alubakkerne uden besvær.

Lige præcis den form du står og mangler

På engropriser.dk finder du lige præcis den form og størrelser, der passer perfekt til madvarerne. Der er både runde og firkantet og alle har et passende låg. Bakkernes rullekant gør det nemt at sætte et låg fast, og gør samtidig bakken mere stabil. Du kan både finde kartonlåg, alulåg og snap on låg, som alle er skabt for at gøre processen så nem som mulig.

Læs mere om alubakkerne og find den rigtige størrelse på engropriser.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *