Balloner i mange former og til mange formål

Balloner, de gode af slagsen, er en uundværlig del af stort set alle fester. Det er ofte den enkelte bestanddel, man tænker på, når ordet “fest” bliver nævnt.

Som lille kunne man for eksempel ikke forestille sig en fest uden balloner, og det ville have været ret kedeligt at lege ballondans uden.

Men der findes mange andre forskellige former for balloner, som man kan købe og bruge til diverse anledninger.

For eksempel kan man få balloner af folie, hvor hver enkelt ballon kan være formet som et bogstav. Disse er populære at bruge ved overraskelsesfester.

Du kan også få balloner, der skal bruges til ballondyr. Disse er ofte aflange og skal pustes professionelt op maskinelt og ikke med munden, da de kan være svære at puste op, men så er de også sjove at lege med, forme og vride til mange ting.

Du kan jo også gå ud i haven og bruge en masse vandballoner til at lege vandkrig med. Det er en underholdende leg, der let kan leges af alle.

Balloner kan hænges op i loftet med statisk elektricitet fra håret, eller man kan fylde dem med helium, så de selv flyver til tops. Og hvis man inhalerer helium fra ballonen – som man skal være påpasselig med og gøre i små mængder – så får man den velkendte lyse stemme, som nok skal bidrage med underholdningen til festen.