Bedre hverdagsergonomi med Thorning Dental Optik

Arbejder du som tandlæge, hudlæge, kirurg, guldsmed eller lignende, så kan du sikkert nikke genkendende til, at dit præcisionsarbejde kan slide på dig og din krop. Problemerne opstår ofte, fordi dine egne briller ikke fungere godt nok i forbindelse med dine synskrævende opgaver. Det gælder særligt, når opgaverne er på tæt afstand. Det er her Thorning Dental Optik kommer ind i billedet. De kan nemlig skabe professionelle lup- og prismebriller med speciel styrke til dine individuelle behov.

Hvad er prismebriller?

Denne specielle slags briller er med avanceret prismeteknik, der er virkelig god ved arbejdsopgaver, der kan være krævende for dit syn. Og samtidig understøtter de en korrekt ergonomisk arbejdsstilling. Den er nemlig tilpasset lige efter, det arbejde du laver. Derved kan den forbedre din arbejdseffektivitet og præcision. Hvis du også lider af muskelspændinger, nakkesmerter, slidgigt og lignende, kan den også afhjælpe den slags gener.

Her kan fremhæves mærket MeridentOptergi. Brillens stel er designet med en nedadrettet vinkel. Fordi det er kombineret med den indbyggede prisme-effekt, både udvider og vinkler den synsfeltet. Så det billede, du ser, forskydes opad. Så du kan se selv de mindste detaljer ved operationen eller i patientens mund, samtidig med at du arbejder i en korrekt stilling.

Prismel-lupbriller henvender sig særligt dig, der er tandlæge, tandplejer, tandtekniker eller kirurger, der har behov for specialoptik, når du laver synskrævende arbejdsopgaver.

Ekstraudstyr øger arbejdsglæden

Der findes et hav af ekstraudstyr, du kan supplere dine prismebriller med. Her får du et kort overblik over, hvad det forskellige udstyr kan gøre for dig.

Ultralight Flip-lup er en lup, der kan nemt sættes på og tages af brillestellet. Den er rigtig god for tandlæger og kirurger. Forstørrelsesområdet kan placeres præcis på det synskrævende sted og fokusafstanden har en trinløs justering. Det gør, at du kan udfører perfekt præcisionsarbejde ved midtpunktet af dybdeskarpheden. Den er kompatibel med alle typer linser og DeLight LED-lamper.

DeLight LED er lys, du kan sætte på dine lupbriller. Men kan sagtens skærpe synet, selvom du ikke bruger lupbriller. Den fungere ved, at lampens linse bryder lyset og sender det i én koncentreret og effektiv stråle, der afbalanceret justere kontrastlyset. Det kan nemt tage af og sætte på dit brillestel. Det kan ligeledes sagtens dæmpes, hvilket klart er en fordel, hvis du arbejder med lysfølsomme materialer. Lampen har cirka 10 timers batteritid per opladning. Så de kan sagtens klarer en lang og tidskrævende operation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *