Bestil en router med indbygget 4G modem til nogle af markedets bedste priser

Drømmer du om at få et lynhurtigt internet, hvor du ikke skal blive frustreret over, at det både er langsomt og driller? Så er et 4G modem/router uden tvivl den rette løsning til dig. Her kan du nemlig være sikker på, at du får den hurtige forbindelse, som du går og drømmer om. Med et 4G modem/router slipper du for at stresse over at blive smidt af forbindelsen – her er der nemlig plads til, at flere kan være på internettet på samme tid uden problemer. Det er en nødvendighed, hvis I er flere i hjemmet, men også på en arbejdsplads, hvor man typisk er flere online på samme tid. Det er også en nødvendighed, hvis der er en i hjemmet, der spiller online computerspil, da det kræver en god forbindelse, hvis der stadig skal være plads til, at andre kan være online samtidig. 

Vælg den type der matcher dine behov

Hvis du klikker ind på Bedresignal.dk, så kommer du ind til et godt udvalg af de bedste routere til trådløst internet, hvor et 4G modem fra enten Huawei eller Teltonika er indbygget. Du får altså den helt rigtige løsning kombineret i kun ét produkt. 

Udvalget byder på forskellige slags, hvor du i den billige ende finder Huawei B315, som er en stationær router med 4 LAN stik, hvilket betyder, at der kan tilsluttes flere enheder på samme tid. Derudover byder udvalget også på Huawei B525S-23A, som benytter den nyeste LTE CAT6 teknologi, hvilket åbner op for hastigheder op til 300mbit. I udvalget finder du også Teltonika RUT950, som er en meget sikker LTE router til professionel brug – her får du høj ydelse og sikker kommunikation. Endnu en fordel er, at den er udstyret med muligheden for dobbelt SIM failover.

Klik ind på deres hjemmeside og find det produkt, der matcher lige netop dine behov.