Billig opgradering af Windows

Få sikkerhed og flotte apps

Kører du med Windows 8 på din computer, så bør du nok snart foretage dig noget for at opgradere dit styresystem.  Microsoft har nemlig trukket stikket på denne Windows udgave, hvilket betyder, at der ikke længere vil blive ydet noget support på dette styresystem. Dermed bliver der altså ikke udsendt flere opgraderinger, bugfixes eller nye features til dette system. I en tid hvor hackere verden over hele tiden leder efter huller til at ramme dit system, er dette ikke nogen god nyhed. Men heldigvis er der jo muligheden for at download Windows 10 Home. Med denne opgradering af dit styresystem får du ikke bare en Windows, der er så sikker at benytte, som det overhovedet er muligt. Du får også et styresystem, der byder på flotte skrivebordapps, der fungerer optimalt i alle tilstande på alle dine enheder. Når det kommer til brugervenlighed, så giver Microsoft dig et hurtigere overblik med menuen Start. Den kan nu tilpasses dine behov, ved at du kan fastgøre næsten alt det, du har brug for. Windows har fået meget kritik for at fjerne menuen start i tidligere versioner af deres styresystemer. Det er der i den grad rettet op på nu.

 

Få et billigt styresystem

Det kan være en bekostelig og til tider besværlig omgang at skulle opgradere sit Windows styresystem. Men da det er noget, du næsten kun kan få stor fornøjelse af, så tilbyder SoftwareNow dig de software licenser, som sikrer en billig og let opgradering til Windoows 10. Vi sælger for øjeblikket Microsoft Windows 10 Home til kun 295 kr. Dermed får du denne opgradering med en rabat på 46 procent i forhold til normalprisen.

Få Windows til at køre bedst muligt

SoftwareNow er et dansk selskab, der sælger software licenser i Norden. Vi holder selv meget af Windows, og vi gør det derfor gerne så billigt som muligt for dig at få dette pragtfulde styresystem opgraderet, så det kører bedst muligt på din computer.