Billig sportstape g kinesiotape i høj kvalitet hos Henza.dk

Døjer du med smerter i muskler og led, eller har du gamle sportsskader, som værker? Så kan du få hjælp til lindring af disse smerter med sportstape, kinesiotape eller crosstape fra Henza.dk.

Hvad er sportstape?

Hvis du ser sport i tv, har du måske lagt mærke til, at nogle af atleterne er iført farvestrålende tape forskellige steder på kroppen. Dette ses tydeligst på svømmere, af åbenlyse årsager. Sportstape og kinesiotape opfylder to forskellige formål. Sportstape er uelastisk, og bruges til at fiksere led, således at de ikke kommer ud i yderpositioner. Dette hjælper eksisterende skader til at hele, da de ikke hele tiden springer op. Samtidig forebygger det nye skader i at opstå.

Hvis man har hypermobilitet i et eller flere led, pådrager man sig lettere skader ved for eksempel at vrikke om på ankel eller knæ. Dette kan sportstape forhindre, da det holder leddet på plads, og begrænser dets mobilitets radius. Hos Henza.dk kan du finde sportstape i forskellige længder, bredder og tykkelser, alt efter dit behov.

Sportstape er stærkt selvklæbende og tåler vand – så derfor kan du have det på længe, inden det skal skiftes ud. Få i første omgang din fysioterapeut eller sportsmediciner til at hjælpe dig med at sætte sportstape på, så du er sikker på, at det er gjort korrekt, inden du selv forsøger dig. Din behandler kan give dig anvisninger på, hvorledes du anbringer sportstape.

Hvad er kinesiotape

I modsætning til sportstape er kinesiotape temmelig elastisk, og tillade større bevægelighed. Kinesioetap er ikke fremstillet med det formål at fiksere led og reducere bevægelse. Med kinesiotape får du øget blodgennemstrømning i de områder, hvor tapen er påført. Dette kan lindre smerter i musklerne, samt løsne op for diverse spændinger.

Kinesiotape fås i forskellige farver og styrker. Du kan se og bestille alle Henzas kvalitetsprodukter inden for sportstape, kinesiotape og crosstape på www.henza.dk