Billige Herman Miller kontorstole hos valueshop.dk

Hvis du er i markedet efter billige kontormøbler, men ikke vil lade dig nøje med sekunda varer – så kan du med fordel kigge efter brugte kontorstole, skriveborde, og øvrigt kontor inventar. De fleste kontormøbler fås nemlig brugt – og er der tale om kontormøbler af høj kvalitet, fremstillet i robuste og slidstærke materialer og designet til at kunne holde længe, gør det nærmest ingen forskel, om de har været i brug i et par år. Og er de samtidig shinet op og restaureret til at fremstå som nye, er forskellen nærmest umærkelig – bortset fra pris forskellen, som sagtens kan være på adskillige tusinde kroner.

Danske Value Shop har specialiseret sig i at opkøbe brugte kontorstole fra Herman Miller og sætte dem i stand, så de fremstår som nye. I den proces, der anvendes – refurbishing – bliver slidte dele skiftet ud, falmet aluminium poleres, så det genvinder sin glans, og dybe ridser og kraftig slitage vil blive fjernet, så stolen fremstår så ny som muligt. Når du køber en brugt Herman Miller kontorstol hos Value Shop – det være sig en Aeron, en Embody, en Freischwinger, en Mirra, en Sayl, eller en Setu Graphite kontorstol – kan du vælge at få den refurbished, eller du kan købe den som beset. I forbindelse med refurbishing kan du vælge at få monteret ekstra tilbehør til for eksempel lænde støtte eller nakke støtte, eller du kan få sat nye, bløde hjul på (hvilket anbefales, hvis du har hårde gulve på kontoret) eller få udskiftet armlænene og ersattet dem med lækre, bløde læder armlæn. I Value Shops webshop på valueshop.dk kan du se udvalget af kontorstole og tilbehør – og ikke mindst de særdeles fordelagtige priser.

Ud over kontorstole fra Herman Miller, forhandler Value Shop også importerede elektronik artikler som for eksempel måleapparater, wellness udstyr, mobil, udstyr, fitness udstyr og babyartikler.