Bliv klar til cykelsæsonen via Bikesport.dk

Cykelsæsonen nærmer sig. Snart bliver det varmere i vejret, og du skal ud på de to hjul. Både hvis bruger cyklen som træningsredskab eller som transportmiddel, så skal din cykel være klar, når vintervejret er væk. Du har måske brug for reservedele, du skal måske have nyt cykeltøj. Eller måske skal du have en helt ny cykel. Du bliver klar til cykelsæsonen via Bikesport.dk. Webshoppen ejes og drives af Holbæk Cykelcenter, der naturligvis rent fysisk findes i Holbæk. Her finder du alt i cykler, beklædning, tilbehør og komponenter. Bikesport.dk råder over et af landets bredeste sortiment af både højt profilerede kendte mærker, men også mindre kendte og måske kommende mærker. Udvalget omfatter produkter med en kvalitet fra middel til den absolutte top, og det er uddannede cykelmekanikere, der står bag.

I webshoppen er det let at navigere frem til en kategori med cykler, en med cykel tilbehør, en med komponenter, en kategori med cykeltøj samt en kategori hvor du finder energiprodukter til den daglige træning plus en kategori med hometrainere.

Sortimentet med cykler omfatter både racercykler, mountainbikes, normale herre- og damecykler, børnecykler, men også specielle ting som Elcykler, enkeltstartscykler, crosscykler og faktisk også ladcykler. Specielt når det handler om mountainbike er udvalget stort og dette fra mærker som blandt andet Scott, Giant, Bianchi, Cube og flere andre. Lige meget hvilket niveau du er på som mountainbikerytter, kan du finde hvad du skal bruge hos Bikesport.dk.

Cykeltøj er super vigtigt. Hos Bikesport.dk kan du finde et stort udvalg af både bukser, trøjer, sokker, jakker og veste. Men også hjelme, handsker og skoovertræk samt naturligvis de vigtige cykelsko. Skal du have skiftet en komponent på din cykel, så finder du også denne på Bikesport.dk. Her er alt i reservedele, også hvis du skal have ny sadel, en anden sadelpind eller en anden type pedaler. Prikken over i’et hos Bikesport.dk er udvalget af energiprodukter. Du kan købe både barer, gels, taps og drikkedunke, så du får fysikken klar til dagens træning.