Buus-ag.dk

Buus Anlægsgartner A/S har været i branchen i 25 år og oparbejdet et trofast kundekartotek gennem tiden. Buus Anlægsgartner A/S lægger stor vægt på at udføre kvalitetsarbejde hver eneste gang og på at samarbejde med dig, som kunde, om det projekt, du har behov for hjælp til.

Medarbejderne hos Buus Anlægsgartner A/S er alle kompetente og professionelle med en stor faglig stolthed. Det ligger i firmaets DNA, at opgaverne – store som små – skal udføres ordentligt hele vejen igennem, således at det bedste resultat altid opnås. Lige nu er der 55 fastansatte samt 10-15 tilknyttede sæsonarbejdere, hvilket betyder, at der er nok medarbejdere til at assistere dig på det næste projekt. 

Buus Anlægsgartner A/S tilbyder entrepriser med fokus på at skabe det bedste resultat for dig. Firmaet har en lang række samarbejder i bagagen, såsom begrønning af Isbjerget på Aarhus Ø, Comwell City Tower og Krifa. Buus Anlægsgartner A/S varetager mange forskelligartede opgaver, så kontakt dem for at høre nærmere om netop det, du har brug for hjælp til. 

En af de store ekspertiser hos Buus Anlægsgartner A/S er gartner og ejendomsservice. Det er krævende at vedligeholde grønne områder, men god vedligeholdelse sikrer også, at områderne altid fremstår præsentable, hvad end det er ved virksomheder, på offentlige arealer eller i private hjem. Buus Anlægsgartner A/S dækker hele midtjylland, så har du behov for hjælp til dine grønne områder, skal du ikke tøve med at tage kontakt.

Grønne tage, altså græs på taget, er begyndt at vinde indpas i Danmark. Det er en miljørigtig og bæredygtig løsning, som ligeledes er et smukt æstetisk valg. Med de grønne tage bliver naturen bragt ind i byen. Buus Anlægsgartner A/S har altid været frontløbere på dette område og oparbejdet en stor ekspertise inden for grønne tage. Blandt andet har de været med i projekter med belægning af grønt tag på Bruuns Galleri, Campus Aarhus Nord og Lambæk Vandværk. Den erfarne gartner Jesper Staal sørger for, at alle projekter med grønne tage bliver fulgt sikkert til dørs. 

 

Buus-ag.dk kan du læse mere om Buus Anlægsgartner A/S, deres tidligere samarbejdspartnere og yderligere services.