Gør campinglivet lettere med det rigtige campingudstyr

På Campingshop.dk kan du nemt finde campingudstyr og et bredt sortiment af campingborde samt matchende campingstole.

Et bord er ikke bare et bord. Der er stor forskel på om du ønsker et mindre, foldbart campingbord, der er let i materialet og dermed nemt at flytte rundt på. Eller om du ønsker et større sammenklappeligt campingbord, hvor med plads til hele familien rundt om. Går turen til steder hvor der ofte er ujævnt underlag, og du ønsker et bord, som stadig kan stå stabilt, så kan det være meget praktisk at medbringe bord med justerbare ben.

I overvejelser omkring campingstole vil det være en fordel at stolenes størrelse passer til campingbordets størrelse, samt at materialet er vandtæt og nemt at rengøre. Skal stolene mere bruges til afslapning, vil det være en fordel at vælge en stol med mere komfort. Isabella relaxstol med nakkepude og 8 forskellige positioner, er en lækker stol i god kvalitet, som er meget behagelig at sidde i, når der skal slappes af. Stolen kan også anvendes, når du er i sommerhuset eller derhjemme.

Med en cykelholder kan cyklerne også nemt medbringes på campingturen

Skal cyklen med på turen, så det er nemmere at komme rundt i området, kan den nemt medbringes på en cykelholder. Der findes efterhånden mange forskellige cykelholdere, hvor nogen har plads til et par cykler og andre har plads helt op til fire. Har du en el-cykle, mountainbike eller anden tung cykel, kan det også sagtens lade sig gøre at medbringe den, her er det blot vigtigt at være opmærksom på cykelholderens lastekapacitet. Der findes desuden cykelholdere med hæve/sænke motor, som gør det nemmere med lastning af de tunge cykler.

Kan du ikke finde det du søger, eller har du brug for råd til valg af campingudstyr så kontakt campingshop.dk på tlf.: 65967105 (telefontider mandag til torsdag kl. 9-16) eller på mail: info@campingudstyr.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *