Childhood1979.com – alt til babyer, børn og unge teenagere

Leder du efter en hjemmeside, der byder på alt, hvad hjertet begærer inden for tøj og interiør til dine børn? Så er childhood1979.com et udmærket bud. Særligt hvis du har flere børn i forskellige aldre.

Tøj til enhver smag

Childhood1979.com fører som nævnt et bredt udvalg af designmærker inden for både beklædning, interiør, legetøj, accessories og hudpleje. Du kan blandt andet finde velkendte mærker som Add to Bag, done by deer, Hound, Little Olga, Müsli og Petit af Sofie Schnoor.

Det gode ved, at de fører så mange forskellige brands, er, at der er noget til enhver smag. Selv den kræsne teenager vil med sikkerhed kunne finde et friskt nyt outfit. Det gælder uanset, om din søn er på jagt efter et på rå jeans og en smart Mads Nørgaard sweatshirt. Eller om din datter leder efter en smuk og yndefuld kjole med lange ærmer til de køligere sommeraftner, der nemt kan styles med et par blå jeans under.

Selv til de helt små, er der ligeledes et væld af produkter at vælge mellem.

Hvis dit barn stadig er helt spæd og du går derhjemme på barsel, kan det være dejlig nemt at overstå shoppingen hjemme fra sofaen, imens den lille sover. Hos childhood1979.com kan du både få overstået at købe nyt tøj, men også en lang række tilbehør og møbler til den lille. Eksempelvis Easygrip bestiksæt, til når dit barn er klar til at spise med kniv og gaffel. Eller et flot gulvspejl syet ind i en pude. Det har skønne detaljer, der stimulerer dit barn og motiverer til at løfte hovedet, så barnet får den nødvendige træning.

Det er vigtigt at have stimulerende legetøj, der stiller krav til børnenes fantasi og styrker deres udvikling. Det finder du heldigvis rigtigt meget af på childhood1979.com’s hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *