Cykeltilbehør til priser der tager pusten fra konkurrenterne

Er du på jagt efter udstyr eller tilbehør til din cykel? En ny barnestol, en cykelcomputer, bremseklodser, gearskiftere, hjulsæt eller måske bare en cykelhjelm? Uanset hvad du mangler til din cykel, så finder du det på CBS-online.dk, der står bag en af landets mest passionerede cykelwebshops. 

Bag CBS-online står ejeren af Copenhagen Bikeshop, og kender du den, så ved du også, at der står et superdygtigt og faglært personale bag butikken – og det går selvfølgelig igen i den nyligt åbnede webshop.

Kvalitet hele vejen rundt

Når CBS-online siger, at de har fokus på kvalitet, så er det ikke kun det enkelte produkt, der er tale om. Kvaliteten er gennemgående i alt fra det enkelte produkt til forsendelse, kundeservice og sikkerhed på nettet. Det skal nemlig være nemt, sjovt og sikkert at handle hos CBS-online.

Produkterne er udvalgt efter en årelang erfaring med forskellige mærker fra hele verden, og her kan du glæde dig over, at uanset hvad du køber, så er det kvalitet fra top til tå. Forsendelsen foregår på alle hverdage, og hvis du bestiller inden kl. 13.00, så sendes din pakke med GLS samme dag, så du har den i hænderne i løbet af 1-3 dage. Og når det kommer til kundeservice, så sidder der et faglært team bag skærmen, som kan svare på alle de spørgsmål, du måtte have – og som bestræber sig på at vende tilbage inden for 24 timer.

Kunderne er vilde med dem

I en verden, hvor der popper den ene nye webshop op efter den anden, kan det være svært at vurdere, om det er en fis i en hornlygte, når butikken slår sig på kvalitet og hurtig levering. Netop derfor er anbefalingssider som Trustpilot dukket op, og her finder du en lang række gode anmeldelser af CBS-online, fx:

“Hurtig levering, hurtig ombytning ved forkert str.”, 5 stjerner.

“PERFEKT service, hurtigt og nemt.”, 5 stjerner.

“God service og ekstrem hurtig afsendelse.”, 5 stjerner.

Vil du have syn for sagen, kan du selv slå et smut forbi Trustpilot og læse flere af de gode anmeldelser, der giver et snit på 5 stjerner og en karakter, der hedder “fremragende”.

Alt i cykeltilbehør

Tager du et hurtigt kig på webshoppen, så vil du opdage, at det næsten er umuligt ikke at finde det, man skal bruge. Der er alt fra bagagebærere og barnesæder til slanger, styrbånd og tandhjul. Mærkerne spænder vidt fra A-Z, og der er mere end 30 forskellige producenter at vælge imellem – og CBS-online står naturligvis inde for kvaliteten af hvert eneste mærke og hvert eneste produkt.