Cykler til ethvert formål

Når man skal have ny cykel er der nogle faktorer, som det er vigtigt at man tager højde for. For det første, er det vigtigt, at man afgør med sig selv på forhånd, hvad man skal bruge cyklen til. Det har nemlig afgørende betydning for, hvilken cykel man bør købe. Skal man både bruge en cykel til de lange og de korte ture, kan det nogle gange bedre betale sig, at have en cykel til hvert formål, end at have en enkelt cykel, der går på kompromis med begge formål. 

Skal man bruge en cykel til at cykle lange ture på landevejen i weekenden, så skal man investere i en god racercykel. Det bliver meget sjovere med en cykel i god kvalitet, og jo sjovere det er, jo større sandsynlighed er der for, at man kommer afsted og får en masse dejlig frisk luft og motion. Der er mange forskellige gode mærker på markedet, men især hos Merida får man meget cykel for pengene. 

Skal man derimod bare bruge cyklen et par gange om ugen på relativt korte ture, så er der nogle andre ting, som eksempelvis komfort, man bør tage højde for. Her er en citybike at foretrække, og vil man have det bedste af det bedste, bør man gå efter mærker som Raleigh og Centurion, som altid leverer cykler i fantastisk kvalitet.

Vil man gerne bruge sin cykel til at køre vilde ture i skov og terræn, så skal man selvfølgelig have en mountainbike. En mountainbike er super sjov, at køre på, og så kan den også sagtens bruges på arbejde og til turen op i netto om aftenen. Desuden findes der virkelig nogle fede mountainbikes. Se eksempelvis de cool modeller fra Morrison og Merida.  

Derudover er det meget vigtigt, at man køber sin cykel i den rigtige størrelse.