Den perfekte danskvand med SodaStream

Med tre enkle trin og et enkelt tryk på knappen kan du i løbet af få minutter forvandle postevand til frisk og lækker danskvand. Med din helt egen favoritsmag, vel at mærke. Efter lidt øvelse kan du meget vel finde frem til den opskrift, der giver dig den helt perfekte danskvand – uden at det koster alverden.

Hvad er SodaStream?

Kort fortalt er SodaStream en køkkenmaskine, der tillader dig at lave din egen sodavand virkelig nemt og virkelig hurtigt. Det fungerer ved, at du køber en SodaStream-maskine med dertilhørende flaske, fylder flasken med vand og tilsætter kulsyre ved hjælp af maskinen. Vil du have andet end bare danskvand, så kan du tilføje en af de smagsvarianter, der kan tilkøbes.

Fordelene er mange:

– Det er billigere end sodavand fra supermarkedet.

– Det er sundere end traditionel sodavand, da der ikke er konserveringsmidler og tilsætningsstoffer i SodaStreams produkter.

– Det er nemmere, og du slipper for at slæbe sodavand hjem i dyre domme.

– Det er bedre for miljøet, da du genbruger SodaStream-flasken igen og igen.

Forskellige flasker til forskellige behov

Køkkenmaskinen kommer enten med en genanvendelig BPA-fri plastikflaske eller en genanvendelig glasflaske, men det er også muligt at tilkøbe ekstra flasker, så hele familien kan få sin egen flaske – og så den kan komme med på udflugt.

Hos stoevsugerposen.dk finder du et bredt udvalg af SodaStream flasker, og de fås både som 0,5 liter og 1 liter. Desuden kan du købe store flasker med termoomslag, så din drik kan holde sig kold i sommervarmen.

Har du brug for ekstra tilbehør, så kan du købe løse låg til flaskerne, ligesom du naturligvis kan købe ekstra kulsyrepatroner eller for genopfyldt den gamle. Og sidst men ikke mindst kan du købe den populære isterningebakke, der laver isterninger, som kan komme ned i flasken.

Plastflaskerne har en holdbarhed på 3 år, så de skal skiftes med jævne mellemrum. De kan vaskes på 50 grader i opvaskemaskinen, men det er vigtigt, at temperaturen ikke overstiger 50 grader, da det vil svække plastikken – særligt ved tryk. Vil du ikke have din flasker i opvaskemaskinen, så kan du i stedet købe rensetabletter, der holder dine flasker pinligt rene.

Vil du servere din hjemmelavede yndlingssodavand for dine gæster, så er det rart, at du ikke er tvunget til at stille plastflasker på bordet. Derfor kan du også købe smukke glasflasker hos stoevsugerposen, så du kan stille drikkevarerne på sommerbordet med stil – og naturligvis imponere alle gæsterne med den særlige sodavand.