Derfor er erhvervsrengøring afgørende

Rengøring og ejendomsservice er først og fremmest en måde at få dine bygninger til at stå skinnende rene på, men der er nogle følgegoder, som man ofte glemmer i regnestykket, når man skal afgøre, om det kan betale sig at købe sig til professionel erhvervsrengøring. Fordi det kan det faktisk ofte.

Vi giver dig her indblik, hvad du egentlig får, når du får erhvervsrengøring og ejendomsservice af eksempelvis Super1Rent, som kan hjælpe dig med den komplette pakke. 

Færre sygedage hos dine medarbejdere

Bedre rengøring leder til færre sygedage hos dine medarbejdere, fordi færre partikler og bakterier er i luften. Gode arbejdsforhold giver også medarbejderen større lyst til at komme på arbejde, hvilket er en kultur, man kan fostre.

I sidste ende giver de færre sygedage naturligvis et større råderum i form af flere ressourcer og dermed en mulighed for at give kunden bedre løsninger.

Imponer dine kunder

Beskidte vinduer og overfyldte skraldespande giver et dårligt indtryk af din virksomhed. Når der kommer store potentielle kunder på besøg, lægger de automatisk mærke til disse ting, og det kan i sidste ende afgøre, om de vil underskrive kontrakten eller ej. Det hele skal dog spille, og du skal sørge for, at der både udføres klassisk rengøring, ejendomsservice og vinduespudsning.

Specialrengøring til porøse bygninger

Arbejder du med særlige materialer eller gamle bygninger, er der en chance for, at du ikke kan benytte normale rengøringsmidler. Derfor er det afgørende, at du får professionel hjælp til denne post for at sikre, at der ikke opstår unødvendigt slid på eksempelvis gamle kirkebygninger, hvor det er vigtigt at bevare de gamle sten.