Designgaven.dk

Hvis man skal til fødselsdag, og at man samtidig arbejder meget, så kan det nogen gange være svært at finde tid til at komme af sted og få købt en gave. Nogen gange er butikkerne lukket, når man endelig er kommet hjem.

Mange køber derfor gaver eller ting til dem selv, online. Her har man mulighed for at sætte sig ind i fx sofaen og sidde i ro og mag for at købe det, som man nu har brug for. En anden fordel ved at handle online, det er, at man slipper for at stå i kø, som man nogen gange kan komme til i en fysisk butik.

Hjemmesiden Designgaven.dk er et rigtig godt sted at finde en fødselsdagsgave, eller hvis man selv står og mangler noget til ens hjem. Udover deres webshop, så kan du også kigge forbi en af deres to fysiske butikker.

De sælger ting indenfor boligindretning. De sælger ting indenfor kategorierne: spisestuen, dagligstuen, seng/bad og højtider. Under spisestuen, der finder du blandt andet service. Under dagligstuen ringeklokker og diverse pyntegenstande såsom vaser osv. Under seng/bad finder du blandt andet sengetøj, håndklæder og toiletbørster. Under højfinder finder du julepynt.

Designgaven.dk fører nogen af de allermest kendte mærker indenfor boligindretning. De mærker, som de fører, de har en ting tilfælles, og det er, at de alle er kendt for deres gode kvalitet. De fører blandt andet mærkerne Bjørn Wiinblad, Bodum, George Jensen, Hopitimister, Kay Bojesen, Kähler, Le Crueset, Lykketrold, Lyngby vaser, Menu og Poul Pava samt mange andre kendte mærker.

En af fordelene ved at handle hos Designgaven.dk er deres hurtige levering. Hvis du bestiller din varer inden kl. 16.00, så sender de dine varer samme dag. En anden fordel er, at de har en service i topklasse. Du kan både kontakt dem over telefonen, deres chat på hjemmesiden eller at sende dem en mail.