Det bedste til din firbenede ven – find hundeudstyr og foder på barksnbones.dk

Barks n Bones – tidligere kendt under navnet Trenddog – fører et stort og velassorteret udvalg af hundeudstyr og hundemad i højeste kvalitet. Barks n Bones gør sig særligt umage med at finde netop de kvalitets produkter, som din bedste ven fortjener, og som holder en standard, man kan være bekendt. Barks n Bones er tilbehør og foder til hunde, hvis mennesker sætter pris på lækkert design, bæredygtighed og hundeudstyr, som holder lidt længere.

Det bedste hundeudstyr fra Barks n Bones

Barks n Bones er især stærke inden for hundeudstyr. Folkene bag Barks n Bones kender alt til det at være hundeejer, og hvad det kræver af udstyr. Det danske vejr er ikke altid lige barmhjertigt, og skal hundeliner, hundesnore, hundedækkener og hundehalsbånd holde i mere end en enkelt sæson, skal udstyret være fremstillet i slidstærke og holdbare materialer af høj kvalitet – og i et stærkt design. Hundeudstyr fra Barks n Bones er funktionelt og robust, samtidig med at det er smukt forarbejdet og behageligt for hunden.

Hvis du køber dit hundeudstyr så som hundesenge, hundeskåle, hundeliner og halsbånd hos Barks n Bones, er du sikker på at få den bedste kvalitet for pengene. Barks n Bones har samtidig stort fokus på anvendelighed og funktionalitet – hundesengen skal være vaskbar i maskinen, foder- og vandskåle skal være lette at rengøre, og hundelegetøjet skal kunne leges med mere end en enkelt gang.

Bæredygtighed og økologi hos Barks n Bones

Samtlige varer i Barks n Bones’ produkt sortiment er nøje udvalgt på baggrund af en række kriterier så som bæredygtighed i materialer såvel som i fremstilling, det minimale indhold af skadelig kemi i udstyr, legetøj, hundemad og godbidder, samt komfort og velvære for hunden. Når du køber foder eller tilbehør til din hund hos Barks n Bones, kan du være sikker på, at du får produkter i topklasse – til en absolut rimelig pris. Kig ind på barksnbones.dk og tjek det store udvalg!