Driftssikre og rentable MAN lastbiler i lækkert design til favorable priser

Transportfirmaer, der gerne vil have lastbiler af god kvalitet, kan med fordel købe eller leje MAN lastbiler til favorable priser. Firmaet MAN har gennem 100 år leveret lastbiler, som er verdenskendt for deres fremragende kvaliteter, stabilitet og robusthed. MAN lastbiler er af førsteklasses kvalitet og opfylder alle de behov og ønsker, som kunderne har, hvad enten de har brug for en lastbil til langturskørsel, distributionskørsel eller til byggepladsen. MAN lastbiler sikrer en høj effektivitet og produktivitet i hverdagen, når arbejdsopgaverne skal løses, og de er driftssikre og brændstoføkonomiske.

MAN lastbil med topprofessionelt udstyr og lavt brændstofforbrug til langturskørsel

Den nye MAN TGX er perfekt designet til langturskørsel, og den er endnu hurtigere på vejene takket være den nye generation af MAN TipMatic® Fleet og gearskiftestrategien SmartShifting. MAN TGX sætter standarden for langturskørsel, og lastbilens brændstofforbrug er markant forbedret. Lastbilen har et topprofessionelt førerhus og et komfortabelt opholdsrum til chaufføren, og derudover medfølger der ekstraudstyr som f.eks. MAN Media Truck (MMT) Advanced med 7 tommer touch-screen i farver med Bluetooh, AUX-indgang og desuden en professionel navigationsenhed, der har den perfekte lyd.

Robust og stærk MAN lastbil til byggepladsen

Har dit firma brug for en lastbil, der kan løse alle typer af opgaver på byggepladsen og inden for transaktionskørsel, så er den nye MAN TGS et rigtig godt valg. Lastbilen har MAN HydroDrive®, som er et aktiverbart eller permanent allehjulstræk, og den har en sekscylindret rækkemotor, MAN D26, som leverer en ekstra høj ydelse. MAN TGS er en robust, driftssikker og stærk lastbil, som viser sin store force i forbindelse med nyttelast. Lastbilen er samtidig meget rentabel.

MAN lastbil til distributionskørsel er effektiv og nem at manøvrere

Til distributionskørsel er MAN TGM helt perfekt, for den har en stor driftssikkerhed og optimale køreegenskaber, der passer til kørsel med nyttelast af stor volumen. Lastbilen har fået opgraderet sit design både indvendigt og udvendigt, så den er meget effektiv, og der er stor komfort og fleksibilitet under køreturen. MAN TGL er en anden lastbil, der egner sig fantastisk godt til distributionskørsel. Den har en suveræn køredynamik og er nem af manøvrere rundt i små lokalområdet. Når du kører i en MAN TGL, så kan den konfigureres til f.eks. køletransport, drikkevarelastbil, kommunalkøretøj eller dumper.

Professionel rådgivning hos MAN og favorable priser

Uanset hvilken type MAN lastbil, du har behov for til dit firma, så kan du helt sikkert få en kvalitetslastbil til en favorabel pris hos MAN. Du får professionel rådgivning i forbindelse med dit valg af lastbil, så du er sikker på, at du finder frem til den helt rigtige løsning for dig. Hvis du gerne vil vide mere om de forskellige typer af lastbiler eller har spørgsmål til køb eller leje af MAN lastbiler, så kan du nemt kontakte Truck.man.eu.