Dyrepasser for en dag

Vi elsker vores børn, og vi ønsker derfor altid, at de får det bedste – og fødselsdage er bestemt ikke en undtagelse. Det skal gerne være en helt special og mindeværdig dag, som de kan tænke tilbage på med et smil på læben. Men hvad skal man så finde på af sjove sager, som man kan lave ved en børnefødselsdag? Muligheder er der nok af, så det er bare med at vælge, men der er masser af fordele ved at holde fødselsdagen et andet sted end derhjemme. I slipper for en masse stress, planlægning og ikke mindst oprydning, hvilket betyder, at I kan være 100 % nærværende og slappe mere af. 

Få den perfekte børnefødselsdag hos Den Blå Planet 

Hos Den Blå Planet kan I få arrangeret den helt perfekte børnefødselsdag, som vil skabe et stort smil hos jeres barn. Her er man sikker på, at ens barn får en helt igennem fantastisk fødselsdag fyldt med gode oplevelser og aktiviteter. Børnene får blandt andet lov til at håndtere spændende kryb og komme helt tæt på dyrene, som kan være slanger, edderkopper eller noget helt tredje. Derudover kan de forberede mad til hajerne og dele godter ud til de mange fisk – de får i den grad lov til at være dyrepasser for en dag. Børnene får altså en uforglemmelig fødselsdag, som er noget helt udover det sædvanlige. 

 

Fødselsdagen kan holdes kl. 15:30-16:46 i hverdagene, og kl. 10:30-12:00 i weekenderne, og der er plads til 25 børn og 5 voksne. Efter den afsatte tid kan børnene frit gå på opdagelse i resten af Den Blå Planet og få flere gode oplevelser. 

Hvis dette lyder som den perfekte børnefødselsdag i København for jer, så skynd jer at klikke ind på deres hjemmeside for at få mere info om, hvad de tilbyder, og hvis du er i tvivl om det mindste, så skal du bestemt ikke holde dig tilbage.