Effektivt udstyr til niveaumåling fra kvalitetsbevidste MJK

Hos MJK er vi eksperter i effektivt udstyr til niveaumåling. Niveaumåling er en essentiel del af bearbejdelsesprocessen, når du arbejder med tanke, bassiner, tønder, brønde eller andre former for væskeopbevaring. Hos MJK har vi udstyr til enhver form for niveaumåling, og vi har med garanti også noget, der passer til dine behov. Vores udstyr til niveaumåling er særligt egnet til arbejdspladser, hvor der arbejdes med transport og bearbejdning af vand, og hvor der er et ønske om at effektivisere arbejdsgangene ved hjælp af innovativt, intelligent og bæredygtigt udstyr. Hele MJK’s udvalg af udstyr til niveaumåling lever op til de krav, som er gældende inden for måling af spildevand, brønde, boringer og lignede områder.

Udstyr til niveaumåling med fokus på kvalitet, brugervenlighed og holdbarhed

Kvalitet, brugervenlighed og holdbarhed er i fokus, når vi udvikler og producerer udstyr til niveaumåling hos MJK. Vores sortiment af niveaumålingsinstrumenter dækker både hydrostatisk, ultrasonisk og mekanisk måling, og vi har derfor udstyr til ethvert formål. Naturen foreskriver, at massen ændrer sig i takt med temperaturen, og derfor regulerer og kompenserer både vores hydrostatiske og ultrasoniske niveaumålere automatisk ved temperaturændringer. Det betyder, at du får nøjagtige og pålidelige målinger, uanset temperaturen. Hvis du arbejder med vand, er du fuldt ud klar over, hvor vigtigt det er med præcise og troværdige niveaumålinger – hver gang. Hos MJK er vi meget bevidste om dette, og vores udviklingsafdeling arbejder derfor målrettet med at forbedre og justere de funktioner, vores udstyr til niveaumåling har.

Hydrostatisk, ultrasonisk og mekanisk niveaumåling

Vores effektive udstyr til niveaumåling er delt op i tre kategorier:

1) Hydrostatisk niveaumåling. Vi tilbyder hydrostatiske niveautransmittere af mærket Expert. Disse er udviklet med henblik på at give så præcise målinger som muligt i et væld af væsker. Niveautransmitternes funktion er at overvåge niveauet i boringer, spildevandsanlæg, kloakoverløb og eksplosionsfarlige områder.

2) Ultrasonisk niveaumåling. Ultralydsmålingsudstyr er ideelt, hvis du ikke ønsker at komme i berøring med den væske og det medie, du skal måle. Ultrasonisk niveaumåling giver dig mulighed for at holde den afstand, du ønsker, ligegyldigt om det skyldes, at væsken er eksempelvis snavset eller ætsende, eller fordi mediet, du måler, er rent, og du derfor ikke vil have fysisk kontakt med det og risikere at gøre det beskidt.

3) Mekanisk niveaumåling. Vores udstyr til mekanisk niveaumåling overvåger niveauet på en simpel og funktionel måde. Når niveauet ændres, alarmerer elektroderne dig. På den måde får du mulighed for at holde det tørt, som skal holdes tørt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *