Ejendomsmægler i Roskilde til køb og salg af bolig

Ønsker du at sælge din nuværende bolig, eller er du på udkig efter en ny, og søger derfor en engageret og dygtig ejendomsmægler i Roskilde? Uanset om du er førstegangskøber eller skal sælge familieboligen gennem årtier, er det en stor beslutning at handle med fast ejendom. 

En bolig består af mere end blot byggematerialer. Den er et hjem, hvor der både gemmes og skabes minder. Hyggelige sommeraftener på terrassen, børnenes første skridt og utallige timers madlavning i køkkenet kan gøre det besværligt at give slip eller vælge nyt. Det er derfor vigtigt at vælge den rette mægler, der kan opfylde netop dine specifikke ønsker og behov, uanset om det omhandler boligsalg, boligkøb eller kunderådgivning.

Valg af den rette mægler er vejen frem

At vælge den rette mægler kan være et kompliceret valg. home A/S er blandt landets mest kendte ejendomsmæglerkæder, og home på RO’s Torv i Roskilde er derfor en yderst kvalificeret mulighed. Her bliver din bolig bl.a. eksponeret på storskærmene mellem rulletrapperne på selve RO’s Torv, hvilket øger chancerne for et effektivt salg.

Hos home får du ikke mindst en central placering, men ligeledes et bredt udvalg af erfarne og kompetente mæglere spækket med høj faglighed og stor byggeteknisk viden. home på RO´s Torv har stor erfaring, og besidder derfor et godt kendskab til byen og lokalområdet samt et bredt, lokalt netværk, der kan komme dig til gode, uanset om du ønsker at købe eller sælge. Fokus på ærlighed og engagement er vigtigt, og hos home evalueres og tilbagemeldes der løbende i dialog med kunderne, så du kan sikre dig en effektiv og tryg behandling. Ønsker du yderligere information, salgsvurdering eller køberrådgivning, kan du til enhver tid kontakte home på tlf.: 86 15 43 00, mail: homeas@home.dk eller hjemmeside: home.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *