Eksklusiv chokolade julekalender er perfekt som årets firmajulegave

Den søde juletid nærmer sig, og mange firmaer er på udkig efter den helt perfekte firmajulegave til deres ansatte eller samarbejdspartnere. Det kan være lidt af en udfordring at finde den helt rigtige firmajulegave, fordi alle medarbejdere skal kunne få glæde af den. De fleste bliver dog glade for at få noget til den søde tand, og derfor kan man med fordel gå på jagt efter søde lækkerier, når man skal vælge årets firmajulegave. En chokolade julekalender af eksklusiv kvalitet vil helt sikkert være et populært valg, og så kan gavemodtageren glæde sig til hver dag i julemåneden at skulle åbne en kalenderlåge og smage et lækkert stykke kvalitetschokolade. 

Julekalender med håndlavede luksus-lækkerier og firmalogo

Hos firmaet Ole Chokolade kan virksomheder vælge mellem flere forskellige slags chokolade julekalender i lækker hjemmelavet kvalitet, der kan anvendes som firmajulegaver til de ansatte eller samarbejdspartnere. En eksklusiv julekalender med eget firmalogo indeholder 24 stykker smagsoplevelse af højeste kvalitet. Bag lågerne gemmer sig bl.a. chokoladestykker fremstillet af hvid, fløde eller mørk chokolade med bl.a. nougat eller marcipan samt gourmetmandler i fire smagsvarianter. Det er en ren nydelse at indtage disse luksuriøse chokoladestykker.

Chokolade julekalender i lækre varianter med julekugler, juletræer eller mistelten

Derudover fås tre forskellige chokolade julekalendere med julekugler, juletræer eller mistelten. En julekalender med julekugler indeholder 24 stykker lækker hvid, fløde eller mørk chokolade med bl.a. nougat eller marcipan, og der medfølger en banderole eller et indstik på 4 sider, hvor firmaet kan skrive en personlig julehilsen til de ansatte eller samarbejdspartnere. Man kan alternativt vælge en julekalender med juletræer eller mistelten, som også indeholder 24 stykker velsmagende chokolade af fløde, hvid eller mørk chokolade med nougat eller marcipan, og hvor der ligeledes medfølger en banderole eller et indstik til en julehilsen fra firmaet. 

Få chokolade julekalender leveret i unik gaveæske

Som firma er I garanteret håndlavet kvalitetschokolade, som er fremstillet af de bedste råvarer, når I handler hos Oles Chokolade, der har fremstillet lækker hjemmelavet chokolade siden 1966. Sortimentet omfatter et bredt udvalg af chokolade-lækkerier både i forbindelse med jul og andre højtider og mærkedage. Hos Ole Chokolade kan firmaer eksempelvis bestille chokolade til firmajulegaver, salg og markedsføring, kampagner, receptioner m.m. Når I som firma bestiller chokolade julekalendere som firmajulegave, leveres de i flotte og unikke gaveæsker, så I skal ikke spekulere på indpakning. I kan nemt afgive jeres bestilling online, og I vælger selv, om I ønsker de flotte chokolade julekalendere leveret til én eller flere adresser.