Eksklusivt 140×220 sengetøj til den kvalitetsbevidste

Det er vigtigt at have naturlige og åndbare materialer i vores senge. Vi bruger en tredjedel af døgnet i vores senge, så de materialer vi har tæt på huden om natten har ekstra stor indflydelse på vores trivsel. Hos Aiayu kan du få eksklusivt og naturligt 140×220 sengetøj, som vil passe godt på dig og din hud.

100% økologisk

Aiayu Domus Sleep er en kollektion af det lækreste sengetøj, som er fremstillet af 100% økologisk bomuldspoplin. Du får altså det noget af det naturligste og lækreste sengetøj ind ad døren, når du bestiller Aiayu Domus Sleep sengetøj. Det er lige præcis den slags sengetøj, som giver den fantastiske knitren, der tit associeres med en lækker seng. Det naturlige materiale gør sengetøjet både let og åndbart, så du og din hud ikke skal bakse med det om natten.

Unikt design

140×200 sengetøj fra Aiayu er designet med ekstra længde i single dyne modellen, da det giver et unikt og smukt udtryk. Der medfølger ét hovedpudebetræk med i pakken og det hele leveres i en lækker bomuldspose, som kan bruges til alt fra lingeri til sko og badeværelsesopbevaring.

Naturlige farver

Når du bestiller sengetøj fra Aiayu, kan du bestille det i smukke, nedtonede og naturlige farver. I vores sortiment finder du naturlige farver såsom Ocean Blue, Khaki, Cocoa og Ivy. Med sengetøj fra Aiayu kan du altså skabe prikken over i’et i dit soveværelse og byde en naturlig og fredelig stemning indenfor. Vi har en leveringstid på kun 1-2 dage, og sørger for gratis levering, hvis du bestiller for mere end 1000 kr, så bestil allerede i dag og hav dit nye sengetøj allerede i morgen.