Elegante lamper fra Lightpoint

Lightpoint er et brand, som designer nogle meget elegante og funktionelle lamper. Lamperne fra lightpoint er stilrene og enkle, samtidig med, at de har et helt unikt og nærmest futuristisk udtryk. Lightpoint designer både lamper til indendørs og udendørs brug. 

Skal man have lamper til udendørs belysning, så er modellen Cube Down fra Lightpoint et sikkert valg. Cube Down er designet af Ronni Gol og måler 100 x 100 mm. Lampen er kvadratisk og sender en lyskegle ud i nedadgående retning. Det smarte ved netop denne model er, at den fås i forskellige udgaver, så lyset kommer ud af lampen lige i den retning man ønsker. Man kan blande de forskellige udgaver og stadig have de samme lamper i hele haven. Det enkle og stilrene design gør, at Cube lampen passer til alle typer huse. Lampen kan også bruges indendørs og ser skøn ud i en gang eller en hall. Cube fås i forskellige farver og findes desuden i en XL udgave, som måler 150 x 150 mm.

En anden populær model fra Lightpoint er Code table LED, som er en super cool lampe, som gør sig rigtig godt på skrivebordet eller natbordet. Også denne model er designet af Ronni Gol. Code modellen har et helt unikt og meget moderne design og passer rigtig godt ind i det minimalistiske nordiske hjem. Denne model fås i flere forskellige farver. 

Køber man lamper fra Lightpoint er man sikker på, at designet er helt up to date. De er super moderne og er altid udført i et stilrent og minimalistisk design, som sikrer, at de er moderne i mange år frem. Derudover er priserne yderst rimelige og man får både godt design og gode lamper for pengene. 

Lightpoint lamper forhandles hos Roomshop.dk hvor begge ovenfor nævnte modeller kan findes. Køber du for over 399 kr. er fragten gratis.