Elegante og smarte smykker fra Aagaard Jewellery

Leder du efter smukke, feminine smykker i høj kvalitet og i et unikt og gennemført design? Skal gaven til din udkårne være helt speciel – eller leder du efter lige præcis den forlovelsesring, som får hende til at sige ja med det samme og helt uden omsvøb? Eller er du i markedet efter et sæt flotte manchet knapper, en elegant ur, eller måske en dåbsgave til et barn i familien eller vennekredsen?

Så bør du tage et kig på Aagaard Jewellery. Ikke alene finder du her de smukkeste smykker i klassisk design – du finder også hele serier og kollektioner, som spænder over alle smykke typer herunder øreringe, øre stikker, armbånd, finger ringe, halskæder, vedhæng, manchet knapper, brocher, slipsenåle, smykkelåse, ure og løse kæder. Samtlige smykker, der præsenteres i den online shop på byaagaard.dk, er af brands i høj kvalitet og med særdeles høje standarder hvad angår tidløst og elegant design. Hos Aagaard Jewellery finder du mærker som By S (den kendte og smukke skuespillerinde Sofie Lassen-Kahlkes eget brand), From (af Niels Erik From, en af de helt store ikoner i dansk design), Rauf (Aagaards brand, bestående af antikke og organiske smykker), Morten Priisholm og From Soldier To Soldier.

Hos Aagaard Jewellery finder du smykker til kvinder såvel som til mænd og børn. Se for eksempel de søde armbånd med charms, som fås i børne størrelser, og som senere hen kan udvides med ekstra led, så de også passer bæreren i voksen årene. Eller støt vore tropper med et sejt armbånd fra For Soldier To Soldier, som er startet af en dansk soldat, som under sin udstationering i Afghanistan udviklede armbåndet, konstrueret ud af faldskærms snore. Armbåndet symboliserer venskab, og 10% af prisen af alle solgte From Soldier to Soldier smykker går ubeskåret til en font til støtte for hjemvendte soldater og deres familier.