En lykønskning til det nye liv

Der er intet, som når der kommer nyt liv til i familien eller hos ens nærmeste mennesker. Det er en utroligt lykkelig tid, en helt særlig begivenhed, som må og skal fejres med kærlighed og manér.

Fejringen kunne være til et babyshower, det første besøg hos en lille ny eller den store navnefest: dåbsfesten. Når man skal til barnedåb, må man endeligt finde søde og sjove dåbskort, som man kan give til forældrene og den lille ny.

I et dåbskort kan du bringe lykønskninger videre til den lille ny og ønske barnet og forældrene held og lykke med fremtiden.

Der findes mange forskellige muligheder med dåbskort. Der er sjove og vittige kort, smukke kort med dyr og kort med tekst og balloner.

Skriv søde og håbefulde hilsner til fejringen

Du kan finde det kort, som passer bedst til dit kendskab til den lille ny, eller som matcher den fine gave, I har medbragt.

Ydermere er et dåbskort jo ganske specielt, da det ofte vil blive gemt mange år frem, hvis ikke for altid. Kortene bruges til at mindes den helt specielle dag og dens indbudte gæster. Ovenikøbet kan barnet få mulighed for selv at læse alle de søde hilsner, når den tid en dag kommer.

Dåbskortet kommer i både enkeltsidet og dobbeltsidet form, så du selv kan vurdere, hvor meget plads til skal have. Eller blot hvilket kort, I synes bedst om.

Der er både kort til nybagte forældre, babyshower og selve dåbsdagen, så der er lidt til enhver begivenhed.

Undersøg de mange forskellige lykønskningskort og find det helt rette til fejringen. Det vil blive en gave for livet.