Er du opdateret på nyheder og produkter inden for landbrug?

Der sker hele tiden nye ting inden for landbruget: der udvikles nye procedurer og produkter og nye informationer kommer frem – det kan derfor være svært at vide om, man er opdateret på alle fronter. På https://www.hattingagro.dk/ har de samlet alle de vigtige nyheder og informationer, så det er nemt at holde styr på udviklingen inden for branchen. Derudover har de et stort udvalg af forskellige produkter inden for farm supply – både de gode og velkendte men også nyheder, der måske er netop det, du står og mangler.

Hvilke produkter forhandler Hattingagro.dk?
Du vil kunne finde produkter inden for en lang række af forskellige kategorier, som omfatter alt fra ornesæd til staldudstyr og rengøringsmidler.

  • Sæd: Hatting Agro er Europas største producent af ornesæd, og de tilbyder ornesæd fra forskellige racer. De samarbejder desuden med DanBred, hvilket er din garanti for kvalitet.
  • Svin: Du kan finde velfærdsprodukter, beskæftigelsesmateriale og meget andet, der kan hjælpe dig med at opretholde sunde og glade grise.
  • Beklædning: Sørg for at have det rigtige arbejdstøj på, så du har sikkerheden i orden og er komfortabel. Du finder alt fra sko og støvler til jakker, overalls og meget andet.
  • Stald: Alt i almindelige staldredskaber, skadedyrsbekæmpelse, el-artikler og hvad end, du måtte have brug for i dagligdagen i stalden.
  • Værksted: Gode og holdbare redskaber og værktøj, der kan gøre arbejdet nemmere.
  • Mark: Alt hvad du skal bruge til at holde marker og maskiner vedlige.

Derudover kan du finde udstyr, foder og lignende til andre stald- og husdyr samt forskellige artikler til optimering og vedligeholdelse af både haven, huset og skoven. Der kan du desuden også læse månedens gode tilbud, holde dig opdateret om forskellige nyheder og finde anden vigtig information.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *