Er hverdagen stresset? Bestil færdiglavede måltidskasser

Kender du det, at du kommer sent hjem fra arbejde, og køleskabet er næsten tomt? Hvis der ovenikøbet står to sultne og trætte børn, som skal have noget sundt mad, kan projektet virke uoverskueligt. Det er her, måltidskasser med færdigretter kommer ind i billedet. Maden tager 10-30 minutter at anrette, og der er ingen lang opskrift, du skal følge. Dertil kan du få levering, om du bor midt inde i København eller langt ude i grønne Danmark.

Kasser med noget for enhver

Du kan finde lige præcis den kasse, som passer jeres behov. Måske har du lyst til en hverdagskasse, som indeholder kød alle dage med fokus på friske råvarer og kvalitet. Eller måske en veganerkasse som indeholder masser af grøntsager lige klar til at anrette. Det kan også være, at du ikke helt kan vælge og er lidt til det hele – så findes der en flexikasse, hvor du får to dage med kød og 2 dage uden. Måltidskasser med allerede færdiglavede retter giver dig mere overskud i hverdagen og ro til at være dig selv eller til at nyde familien. Indkøbsturene bliver også lettere, da du dermed ikke skal købe ind til og planlægge dagens største måltid. Du kan vælge alle bokse til en, to, tre, fire, fem eller seks personer. 

Hvad får du med i kassen?

Med i kassen får du hjemmelavede måltider, som er smagt til og klar til at spise. Derudover er det altid friske råvarer, der er ingen opskrifter, der er mad til 3-4 dage, og priser fra 50 kroner pr. måltid. Det er simpelt og lige til: Først skal du vælge den kasse, der passer til dig eller jer. Dernæst får du levering lige til hoveddøren, og til slut skal du blot anrette og varme maden. Læs meget mere om levering og kasserne på maaltidsboxen.dk.