Essential hundefoder – det naturlige valg til din hund

Det rigtige foder sikrer din hunds sundhed og velvære. Hvis man ønsker at give sin hund det bedste foder på markedet, er Essential hundefoder et oplagt valg, da det sikrer hunden den helt rette ernæring.

Der er mange gode egenskaber ved Essential hundefoder, som er et af de mest naturlige produkter på markedet. Essential hundefoder er sammensat af 100 procent naturlige råvarer, og er ikke tilsat hverken korn eller andre fylde-ingredienser, som ikke er gavnlige for din hund.

Essential hundefoder er sammensat ud fra BOF (Behavioural Optimizing Food) princippet, hvilket vil sige, at foderet er sammensat således, at det bedst muligt gengiver hundens naturlige kost. Derfor er der et højt indhold af kød og fisk i alle varianter, mens der indgår udvalgte urter og grønt, som din hund i naturen ville få fra byttets mave. Foderet er fremstillet ved lave temperaturer, for at bevare næringsindholdet bedst muligt, og foderbrikkernes størrelse sikrer, at din hund tygger foderet i stedet for at sluge det helt. Foderets sammensætning betyder, at hundens blodsukker bliver stabilt, hvilket sikrer hunden en normal funktionalitet og et generelt velbefindende. 

Hos Simbasfoder.dk finder du et stort udvalg af foder fra Essential. Der forhandles både Essential hundefoder til voksne hunde og til hvalpe. Til Voksne hunde er der forskellige varianter med fokus på forskellige ting. Essential Contour er eksempelvis sammensat til hunde, der lider af overvægt eller tendens til overvægt, mens Essential Older er sammensat til ældre hunde. Derudover forhandles flere forskellige varianter af fuldfoder til voksne hunde. Desuden findes der inden for Essential hundefoder forskellige smagsvarianter. Hos Simbasfoder.dk forhandles blandt andet Essential Estate med lam og hjort, Essential Nautical Living med fisk og Essential Superior med kylling og and. 

Udover Essential hundefoder forhandler Simbasfoder.dk en Essential Omega 3 olie, som især er gavnlig for hundens hud og pels. Olien kan afhjælpe problemer med mat pels og kløe, men kan også fungere som smagsgiver til hundens foder.