Få en god nattesøvn med en seng fra Dunlopillo

Delfin sengecenter forhandler et bredt udvalg af ergonomiske Dunlopillo senge i topkvalitet. Dunlopillo er kendt for at producere senge i den bedste kvalitet og med næsten 100 års erfaring, er de et af danskernes foretrukne sengemærker.

Dunlopillo senge fås i tre forskellige serier:

  • Dunlopillo Natura – Det originale sengekoncept fra Dunlopillo. Her får du en fast, komfortabel og åndbar seng i en god kvalitet til en fornuftig pris.
  • Dunlopillo Balance – De bedste egenskaber fra Dunlopillo samlet i én. Sengene er en unik kombination mellem naturlatex og et komfortabelt lag pocket fjedre. Denne serie er perfekt, hvis du ønsker en fleksibel seng, som er komfortabel og sørger for at give støtte hele natten.
  • Dunlopillo Harmoni – Eksklusive senge i særklasse med høj liggekomfort. Vælg en Harmoni seng, hvis du ønsker luksus, materiale i den bedste kvalitet og en blød og lækker madras.

Skal jeg vælge en Dunlopillo elevationsseng eller kontinentalseng?

Alle senge er ergonomiske, åndbare og former sig efter din krop. De er produceret i rene naturmaterialer, som gør, at du får et sundt indeklima i dit soveværelse.

  • Elevationssengen er til dig, der ønsker en justerbar seng, som passer sig til den position, du ønsker at sove i. Den er også ideel, hvis du læser meget i sengen eller har smerter i ryggen eller lænden.
  • Kontinentalsengen er en kombination af design og komfort. Den består af tre lag og er derfor højere end den traditionelle boxmadras. Kontinentalsengen er god til at tilpasse sig kroppens vægt og giver den helt optimale liggekomfort.

Besøg Delfin sengecenters hjemmeside allerede i dag, og se det store udvalg af komfortable senge til en fornuftig pris. Klik her for at se udvalget af Dunlopillo senge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *