Få has på den ømme ryg med en massagestol

De fleste kontoransatte og andre med stillesiddende arbejde kan nikke genkendende til, at de mange daglige timer i siddende stilling kan være voldsomt opslidende. Ryggen, nakken og skuldrene er de første til at sige fra over for denne unaturlige arbejdsstilling, og ondt i ryggen er en af de mest udbredte folkesygdomme i nyere tid, hvilket med stor sandsynlighed skyldes, at mange flere mennesker end tidligere arbejder på kontor og tilbringer størstedelen af deres vågne tid siddende på en kontorstol, bøjet over et tastatur.

Massage kan forhindre arbejdsskader ved stillesiddende arbejde

Ud over at sørge for at få bevæget sig så meget som muligt, såvel ved daglige øvelser i løbet af arbejdstiden som i form af sports og idræts aktiviteter i fritiden, kan massage og fysioterapi afhjælpe de fleste af de fysiske gener, en stillesiddende livsstil medfører. En god massage med jævne mellemrum kan løsne op for de værste spændinger og hjælpe med at forhindre, at der opbygges smertefulde myoser. Og nu er det også muligt at tilbyde medarbejderne god og afspændende massage i arbejdstiden, uden at det behøver at koste virksomheden en formue.

Giv kontormiljøet et præg af luksus og wellness med en lækker massagestol

Med en eller flere massagestole i virksomheden får medarbejderne mulighed for at få løsnet deres ømme kontorkroppe op i løbet af dagen. En moderne massagestol kan andet og mere end bare tilføre tryk – nutidens massagestole er indrettet med fintfølende sensorer og mange justeringsmuligheder, så du kan få en massage, der passer præcis til din krop og dit temperament. Forskellige mennesker har forskellige smertegrænser og varierende behov. En massagestol fra IWAO Massagestole udmærker sig derved, at den er designet med fleksibilitet og komfort for øje, og de mange indstillingsmuligheder gør det muligt for stolen at imødekomme individuelle behov.

Du kan se det store udvalg af forskellige modeller af massagestole på iwao-massagestol.dk