Fantastisk brugskunst i alle afskygninger

Velkommen indenfor i den hyggelige brugskunstverden Hos Fru Nips. I vores sortiment finder du brugskunst til gode priser, så alle kan være med til at skabe lige præcis den stemning, de vil have i deres hjem. Søger du for eksempel stearinlys til at lette stemningen på de kolde vinteraftener, eller søger du eksklusivt og elegant boligtilbehør eller søger det sidste til at gøre sofaen ekstra indbydende? Så finder du det her Hos Fru Nips.

Nips, brugskunst, boligtilbehør

Kun fantasien sætter grænser, når det kommer til vores brede sortiment. Har du en mere naturlig og romantisk stil i hjemmet, så kan du finde boligtilbehør i nedtonede, smukke farver, der byder naturen indenfor. Hvad end du har brug for til at lægge den sidste hånd på værket i dit hyggelige hjem, så har vi det her. Har du en mere rå stil, så finder du også produkter som metaltegn og industrielle lamper i vores udvalg.

Gode priser på fantastiske produkter

Hos Fru Nips finder du ofte gode tilbud. Det betyder ikke, at du går ned på kvaliteten. Når du køber et produkt fra Fru Nips, køber du et produkt, som du kan blive glad for i lang tid fremover. Har du for eksempel ikke lyst til at kaste alverden efter de forskellige sæsoners pynt og nips, så tag et kig i vores jule- og påskesortimenter, og find det du har brug for uden at smadre sparegrisen. Gå på opdagelse i vores brede sortiment og se, om der ikke er noget, der springer i øjnene. Har du brug for råd og vejledning er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at hjælpe dig i gang på dit brugskunst-eventyr.