Fantastiske rejser for handicappede

Ønsker du at komme på ferie, hvor du ikke skal bekymre dig om begrænsninger, men bare nyde at være afsted og vide, forholdene er i orden? Så book en af vores skønne rejser for handicappede igennem Sustravel og vær sikker på, at du får en fantastisk tur, hvor der er tænkt over det hele. Vi tilbyder skræddersyede løsninger til dig og dine, så du kan få en tryg og dejlig tur.

Kom ud i sneen

Er du mere til de kolde rejser, hvor du får set sne og smukke bjerge, så arrangerer vi ture til smukke Østrig, hvor du kan få lov til at boltre dig i sneen. At komme på ferie og se et andet landskab og opleve en anden kultur er så givende og selvfølgelig fortjener du at komme afsted og slappe af.

Tag sydpå

Elsker du derimod varm sol på næsetippen, krystalblåt hav og sand mellem tæerne? Så har vi flere rejser sydpå til dig. Vi har rejser til fantastiske Grækenland, hvor du kan opleve et væld af antik historie og smage den mest fantastiske mad. Vi har også ture til forførende Italien, hvor du kan sætte tænderne i den lækreste pizza og opleve historiens vingeslag i mange af deres smukke byer. Ønsker du at komme lidt længere væk, så tilbyder vi også rejser til den smukke ø Boniare i Caribien. Vi har særvalgt de bedste hoteller ved alle vores destinationer, så du har en tryg og behagelig base at komme tilbage til efter en dag på farten.

Find din drømmerejse allerede i dag

Hos Sustravel går vi højt op i at levere rejser for handicappede som er skræddersyet til netop dit behov. Vi har et professionel team, som står klar til at hjælpe dig. Så tøv endelig ikke med at kontakte os og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde dig.