Find de bedste hesteklippere hos Thordal.dk

Klipning af rideheste er efterårets helt store aktivitet indenfor ridesporten. Stort set alle ryttere, der rider jævnligt, klipper deres heste. Dette gøres for at opnå, at hesten ikke bliver drivende våd af sved efter rideturen, og dermed nedsætter man risikoen for, at de bliver syge i kulden.
De fleste hesteracer har tendens til at sætte en del vinterpels, og derfor starter de fleste ryttere med at klippe hestene i efteråret, før de når at sætte hele pelsdragten. 
At klippe sin hest er et større projekt. Det er en stor overflade, der skal klippe nøje for at undgå uheldige striber eller fejl i klipningen, og det er derfor vigtigt, at man sørger for at anskaffe sig den rette klippemaskine.
På Thordal.dk findes der et bredt udvalg af hesteklippere i forskellige modeller. Der forhandles blandt andet hesteklippere af mærket Aesculap, som er kendt for det lave niveau af vibrationer samt deres trådløse klippere. Dette gør det mere trygt for hesten at blive klippet, da det næsten føles som at blive striglet.
Der forhandles også klippere af mærket Heiniger, som er anerkendte maskiner fra Schweiz, særligt kendt for det lave støjniveau.
Heinigers maskiner er både ergonomiske og hestevenlige. Dette er vigtigt for at skabe den bedst mulige oplevelse for hesten.
Første gang man klipper sin hest, skal der lægges særlig vægt på at få hesten til at føle sig tryg, så oplevelsen med at blive klippet ikke bliver forbundet med noget dårligt. Hvis hesten er tryg ved første klipning, vil de efterfølgende klipninger være en fornøjelse fremfor en kamp.
Hos Thordal.dk forhandles de forskellige hesteklippere til fordelagtige priser, og det anbefales derfor, at man køber sin hesteklipper hos Thordal.dk.  
På hjemmesiden findes også en søgefunktion, så det er let at finde en klipper, der dækker ens behov. Der er også altid mulighed for at bestille nye skær til sin klipper.