Find din nye hobby til 2022!

Med Covid-19 pandemien i baglommen, er starten på 2022 forhåbentlig en smule mere lys. Under pandemien var der dog mange mennesker, der fandt sig en ny hobby. Med mange timer derhjemme, kan det hurtigt blive kedeligt. En hobby er altid god at have, så man kan holde sig aktiveret og kreativt beskæftiget. Mange forskellige hobbies blev populære under pandemien, som for eksempel strikning, hækling og broderi. Der findes dog mange andre hobbier at give sig i kast med. Var strikning ikke lige noget for dig? Så læs med her!

  1. Papirkunst

En af de mange undervurderede hobbier i nyere tid er papirkunst. I den digitale verden her papir på nogle punkter mistet sin vigtighed. Der findes dog mange hobbier, der bruger papir og pergament som materiale. Disse kan eksempelvis være origami, pergamano, scrapbooking og kortfremstilling. Til de forskellige papirhobbyer bruges der ofte en dies, som er en skæreskabelon. Med en die opnår du hurtigt og nemt et professionelt udseende, og der findes mange dies tilbud på de forskellige hobbyhjemmesider.

  1. Kurveflet

Kurveflet har været en kunst i mange årtusinder. Kurveflet er også en meget brugbar hobby, og du kan formå at lave mange flotte kurve i alverdens størrelser og stile. De forskellige flet og flettemetoder er en ideel måde at holde både fingrene og hjernen beskæftiget – og hvem elsker ikke en flot kurv? Er du ekstra dedikeret til din hobby kan du selv gå på jagt efter flettematerialer i naturen, og der findes et hav af inspiration og guides på internettet, så du let kan komme i gang.

  1. Vævning

Vævning kommer i mange forskellige former. Traditionel vævning af stof og/eller tæpper kan være et stort arbejde. Derfor kan du starte med små projekter som f.eks. perlevæv, hvor du kan lave flotte øreringe, armbånd og spænende mønstre.