Firmaer i bygge- og anlægsbranchen kan med fordel investere i effektiv vakuumløfter

Er I et firma i bygge- og anlægsbranchen, som har behov for en effektiv vakuumløfter til fliselægning, så kan I med fordel investere i en vakuumløfter fra ASP Produktudvikling. Forkerte løft af tunge fliser kan nemt forårsage, at de ansatte får ondt i ryggen eller andre skader, som måske betyder, at de bliver nødt til at sygemelde sig. Men en vakuumløfter gør det nemmere for de ansatte at lægge fliser effektivt uden at blive overbelastet fysisk. En vakuumløfter fra ASP Produktudvikling er nem at betjene, og arbejdet kan hurtigt udføres.

Vakuumløfter minimerer tunge løft og effektiviserer arbejdsproces

ASP Produktudvikling har stor ekspertise inden for vakuumløftere, som firmaet har solgt siden 1994. Produkterne i sortimentet omfatter forskellige løfte- og håndteringsudstyr, som har til formål at minimere tunge løft og effektivisere arbejdsprocessen. Ved at minimere dårlige arbejdsstillinger og udføre arbejdet ergonomisk korrekt, kan man forbygge fysisk nedslidning hos de ansatte i bygge- og anlægsbranchen. Har I som firma brug for professionel vejledning eller spørgsmål vedrørende vakuumløfteren, så får I rigtig god kundeservice hos ASP Produktudvikling, der hjælper jer med at finde den helt rigtige løsning.

Solid vakuumløfter kan nemt transporteres

Den vakuumløfter, som man kan købe hos ASP Produktudvikling, har et solidt design, så den kan holde til det hårde arbejdsmiljø, og samtidig er den nem at transportere. Vakuumløfteren kan monteres på alle slags gravemaskiner, uden at man behøver at brug værktøj, og den tilsluttes hydraliksystemet. Den har en drejemotor på 400 12V 50W og et oliebehov på 40 l/min. Løftekapaciteten er op til 2 tons, så vakuumløfteren er velegnet til mange typer af løfteopgaver. Derudover kan man købe adaptor og sugekopper som tilbehør. Overvejer I at købe en vakuumløfter, og vil I gerne vide mere om, hvad ASP Produktudvikling kan tilbyde, så kan I nemt udfylde kontaktformularen på hjemmesiden, og så får I et hurtigt svar.