Flag med stolte traditioner

Hvis du gennem tiden har haft noget at flage for, så er der stor chance for, at du har gjort det med flag fra Dahls Flagfabrik, der med sit rige udvalg af produkter og traditionsrige historie har flaget med danskerne gennem flere generationer

Årstallet 1864 ringer nok ikke en positiv klokke i det fælles danske sind, da vi dette års tabte Slaget ved Dybbøl og langsomt vendte synet indad mod vores nation fremfor at ekspandere udad. Det fik os danskerne til at få en stor selvbevidsthed, og et af de meste genkendelige symboler er vores stolte flag, Dannebrog, som har vejet over landet i flere hundrede år.

Netop i 1864 blev virksomheden Dahls Flagfabrik A/S stiftet, hvorved vi siden har kunnet hejse Dannebrog med flag, vimpler, bordflag og mange andre tænkelige slags flag og for den sags skyld andre variationer med flag til en given lejlighed af stor variation og god kvalitet.

Fabrikken blev stiftet af en manufakturhandler fra Præstø ved navn S. L. Hansen og placerede butikken i København, hvor den siden har skiftet adresse i byen og i dag kan findes på adressen Nørre Voldgade 96. Lidt over 100 år senere blev firmaet afhændet af enkefru Dahl firmaet, som siden er blevet til et aktieselskab.

Men fabrikken har skam fulgt med tiden, for i dag kan man besøge dahls-flag.dk og finde flagvarer, som også kan laves med digitaltryk, men uanset teknikvalg og antal produkter, der skal eksekveres, går Dahls Flagfabrik op i at levere varer af høj kvalitet.

Det udmønter sig i, at firmaet kan bryste sig af at have over 3000 faster kunder om året, der omhandler alt fra offentlige institutioner, autoforhandlere til reklamebureauer, og du kan selvfølgelig også som privatperson foretage det rette flagvalg hos Dahls Flagfabrik. 

Nå du tilgår hjemmesiden, dahls-flag.dk, vil du kunne finde en oversigt over firmaets mange produkter, der som nævnt spænder lige fra de små papirflag til de store flagstænger, så sammen med Dahls Flagfabrik kan føre traditionen videre med at flage med stolthed – i god kvalitet.