Flotte udendørs affaldsstativer der indbyder til at holde naturen ren

Ingen bryder sig rigtigt om affald. Det er næsten altid en kamp af afgøre, hvem der skal gå ud med skraldet, og naturen såvel som byens fortove bliver ofte benyttet som én stor skraldespand. Derfor er det særdeles vigtigt at sørge for, at der på offentlige områder og i velbesøgt natur er god mulighed for at komme affaldet i en skraldespand. Invester i flotte og tydelige udendørs affaldsstativer og gør verden til et renere sted.

Mængden af plastic og svært nedbrydeligt affald er steget eksplosivt det sidste århundrede, og det betyder desværre også at det ender mange steder, hvor det ikke skal være. Det er vigtigt at sørge for at der er beholdere til at opsamle skraldet i, fordi de færreste fodgængere går rundt med egen skraldepose.

Særligt vigtigt er det at opstille skraldespande ved strande og nær havet, fordi skraldet risikerer at blæse i havet og forværre blandt andet levevilkårene for fisk. Du har måske selv prøvet at glemme en skraldepose udenfor – når vinden eller et vildt dyr først har fået fat i posen, er det så godt som umuligt at samle ind igen.

Forudsætningen for en renere natur er adgang til affaldsbeholdere

Det er en simpel, men vigtig service at sørge for, at der er adgang til skraldespande alle de steder, hvor folk færdes offentligt. I mange af Danmarks større byer samt på store festivaler har man god erfaring med at opsætte flere stativer inden for overskuelig afstand af hinanden – på den måde vil det mest nærliggende valg for en forbipasserende være at benytte affaldsstativet.

På rauh.dk kan du finde et stort udvalg af flotte affaldsstativer, der bare indbyder til at blive brugt. Stativerne er fremstillet i hårdføre materialer, så de har lang levetid i det omskiftelige danske klima. Du kan finde et design der passer lige til de omgivelser du har brug for – for eksempel det klassiske naturlook, hvor stativet er rundt og beklædt med træ.

Du finder også mere by-egnede stativer i metalfinish. Et skraldestativ behøver ikke være en forstyrrelse i bybilledet –du kan sagtens finde en affaldsbeholder, der smelter sammen med arkitekturen i området. Farverne varierer fra grå, sort, hvid og over i naturlig træ-finish. Ligeledes er der både runde og firkantede stativer at vælge i mellem.

Når du opstiller affaldsstativer, hjælper du folk i området med at gøre verden til et grønnere sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *