Forkæl dine fødder med Lola Ramona sko

Lola Ramona sko er kendt for at have et ekstremt smukt design, et kreativt udtryk og for at være ergonomisk korrekte. Hos Havbiksen finder du et solidt udvalg af de populære og lækre sko, som smyger sig om dine fødder samtidig med at de støtter dig på din vej. Tag et kig i vores sortiment af de skønne Lola Ramona sko allerede i dag.

Støtte til din fod

Lola Ramona sko er designet til at give din fod den ultimative støtte. De korte hæle på omtrent 5 cm sørger for en enormt fantastisk sikkerhed og stabilitet, hvilket støtter hele din krop. Det lækre materiale smyger sig om din hæl og holder din fod fast på plads, så du kan bevæge dig frit og elegant i løbet af dagen. Hvis du skal ud i byen til en svingom, kan det være en fordel at investere i Lola Ramona sko med rem, så skoen sidder ekstra sikkert på din fod.

Fantastiske designs

Bare fordi sko er ergonomiske, behøver de ikke at være kedelige. Det har Lola Ramona bevist ved at designe smukke højhæle i fantastiske farver. Du kan blandt andet finde du populære sko med striber eller med polkaprikker på. Skoene har i den grad wow-faktor og vil helt klart tiltrække opmærksomhed og komplimenter i både hverdagen og til fest. Med et par Lola Ramona sko kan du i den grad skrue op for selvsikkerheden.

Få støtte til foden

Noget af det mest mærkbare ved Lola Ramona højhæle, udover de fantastiske designs, er hvordan den er designet til at støtte din fod. De korte hæle på 5-6 cm giver dig fantastisk stabilitet samt den måde materialet smyger sig om din hæl og holder din fod på plads. Er du en, der elsker at danse kan du med fordel købe modellerne med ankelrem, som holder ekstra godt fast på din fod, når du svinges rundt på dansegulvet.