Forskellige strikkepinde

Hvis man er bekendt med strikkepinde, og at man ved, hvordan man skal bruge strikkepinde, så ved man også, at en strikkepind ikke bare er en strikkepind.

Hos Sommerfuglen.dk har de et stort udvalg indenfor strikkepinde. Flere af deres strikkepinde er fra det kendte mærke Knitpro. De har blandt andet deres udskiftbare pinde, som kan sættes sammen med deres wirer. De har også et KnitPro sæt, hvor du i sættet får både de udskiftbare pinde samt wirer.

Derudover har de strikkepinde som rundpinde, som bruges til fx trøjer, når man skal strikke ærmer. Derudover har de jumperpinde og strømpepinde. Hvis du skal lave handsker, så kan du vælge deres fingerhandskepinde, som er gode til, når man skal strikke fingrene i en handske. De har også andre strikkepinde. Uanset om du skal strikke en varm trøje, et par handsker eller et tæppe, så kan du finde de strikkepinde, der passer bedst til netop det, som du skal strikke.

Sommerfuglen.dk har også andre ting indenfor det kreative hjørne. Hvis du generelt bare er god indenfor det kreative og elsker at være kreativ, så er denne hjemmeside et klik værd. De har udover strikkepinde også broderiting, hæklenåle, knapper, bånd, garn og bøger med opskrifter samt meget andet.