Frisk og varieret firmafrugt til virksomheder og erhverv

Overvejer du, om din virksomhed skal have en frugtordning? Du behøver ikke lede længere. Firma-frugt.dk er det oplagte sted at bestille firmafrugt til dig og dine medarbejdere. Her får du lækker frugt leveret hver dag til meget fordelagtige priser.

Uanset størrelsen på din virksomhed, kan du på Firma-frugt.dk finde præcis det, der passer til jer. Og da udvalget typisk varierer flere gange om ugen og selvfølgelig også med årstiderne, er I sikret kvalitet, friskhed og dejlig smag i hver eneste bid.

Gør det enkelt

Mange har prøvet ordninger, hvor medarbejderne på skift skal have frugt eller andre snacks med, så I kan få lidt energi på kontoret. Tanken er god, men i praksis ender det tit med at føre til flere frustrationer, end hvad godt er. For pludselig har nogen glemt, at det er deres tur, og selvom I har et fast budget, er der altid nogen, der gør mere ud af det end andre. Det kan nemt føre til irritation og sladren, hvilket jo er stik imod den gode intention om en god og samlende ordning.

Heldigvis kan det gøres meget nemmere. Med en frugtordning fra Firma-frugt.dk får i leveret saftig, frisk frugt til kontoret hver eneste dag, uden at I behøver løfte en finger. Det er en nem måde at sikre en høj kvalitet og sund energi til alle medarbejdere. I bestemmer selv, hvor meget frugt, I vil have, og om I f.eks. vil have tilvalg som friskpresset juice og snack grønt. Med firmafrugt fra Firma-frugt.dk er I sikret et stort og varieret udvalg hver eneste dag.

Vil du vide mere? Se mere om de mange muligheder ved at klikke ind på Firma-frugt.dk. Her kan du også udfylde en kontaktformular for et godt tilbud til din virksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *