Frugt til virksomheden

6 om dagen. Sådan lyder anbefalingen på det antal stykker frugt og grønt, vi bør spise hver eneste dag, for optimal sundhed. Det kan være svært at huske lige at få pakket frugt og grønt med i madpakken til daglig, hvis man render rundt og har en travl hverdag, og derfor kan du gøre dig selv og dine ansatte en tjeneste ved at investere i frugt til virksomheder. Det gør det nemmere for alle at indtage frugt i løbet af dagen, og med tiden kan flere nå op på den anbefalede mængde frugt og grønt i løbet af en dag.

Alt efter, hvor stor en virksomhed, I er, så findes der en frugtordning, der passer til jer. Desuden bliver frugten varieret og tilpasset årstiden, og derfor får I lige dén frugt, der er i sæson. Og hvis I ønsker en økologisk frugtordning på arbejdspladsen, er dette også en mulighed.

Frugt giver energifyldte og oplagte medarbejdere

En frugtordning er en investering i virksomheden. Ved at sørge for, at dine medarbejdere får frugt i løbet af dagen, sørger du også får, at de får mere energi og dermed er mere oplagte til at arbejde. Desuden kan en frugtordning være med til at skabe bedre trivsel og et bedre miljø på arbejdspladsen, idet medarbejderne får mere energi og overskud.

Med frisk frugt som en del af arbejdsdagen, kan I i fællesskab være med til hjælpe hinanden til en sundere hverdag, og dermed skabe en sundere livsstil.

Der er altså ingen grund til ikke at investere i en frugtordning til din virksomhed. Du får glade og energifyldte medarbejdere, og tilsammen kan de skabe bedre resultater for virksomheden. Dette er alt sammen med til at styrke din virksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *