Genkend din by på alternative byplakater

Nogle gange har ordet “alternativ” en ringen for ørene, der ikke giver positive associationer, da det nogle gange kan betyde noget, som bruges som erstatning for eller i mangel af noget bedre.

Sådan ligger landet ikke med de seje byplakater fra Bypopp.dk.

Her har vi så sandelige at gøre med nogle anderledes byplakater end de mere klassiske, man kender, der skal være en fotografisk gengivelse eller korrekt tegning i størrelsesforholdet, der er blevet formindsket fra virkeligheden.

Disse to typer af byplakater skal ofte bruges til detaljerige og korrekte gengivelser af bymiljøet, så man kan finde omkring i byen, udpege seværdigheder for andre og generelt blive klogere på ens lokalmiljø eller et område, man måske ikke kender så indgående.

Men der findes også en mere moderne variant af plakater med byer, som dem vi vil fremhæve hos Bypopp.dk, der både er skæve, detaljerige uden at være en direkte gengivelse, som er alternativ, genkendelig og samtidig spændende at kigge på med sine farver.

Ved første øjekast på de byplakater, man kan finde hos Bypopp.dk, der er inddelt efter landsdel på deres hjemmeside, så man let kan finde ens ønskede område, fremviser og præsenterer et bymiljø, der på en og samme tid er genkendelige, lettere abstrakte og spraglede.

Vi vil påstå, at disse byplakater er den perfekte gråzone for folk med præferencer for både det klassiske udseende ved gamle byplakater og dem, der er mere moderne i sin interesse, når det kommer til vægkunst.

For disse byplakater er nemlig perfekte at hænge på ens væg som kunst, pynt og endda som en god samtaleåbner, når man får gæster.

De her plakater kan nemlig ikke undgå at påkræve sig opmærksomhed fra omgivelserne, når man får øje på dem, da man både på afstand kan danne sig et flot helhedsindtryk, men man kan også gå tæt på og se de mange detaljer og for den sags skyld, hvad der er blevet udeladt i det endelige resultat.

Man kan således vælge en byplakat efter, om man vil have en by, man kender, som man kommer fra eller er flyttet til, så man kan vælge imellem at længes hjem, genkende sit eget nabolag eller blive klogere på en fremmed by på en anderledes måde.

Byplakaterne er også gode gaveidéer til mange forskellige mennesker, da det er en gave, som passer på mange forskellige menneskelige profiler fra gammel til ung, specielt da de netop har et design, der passer til mange menneskers interesser.

Du kan jo også vælge at starte en anderledes samling med de her plakater!