En god morgen med et godt bad

Måske du er i gang med at renovere dit badeværelse? Eller måske du er ved at bygge et helt nyt? Vores moderne samfund diktere, at vi starter dagen med et bad. Og der er vel i grunden ikke noget bedre end et opkvikkende brusebad om morgenen, et afslappende skyl efter træning eller en svalende stråle efter en lang og anstrengende dag.

Lige netop badets betydning er årsagen til, at det er vigtigt at tænke badet ind helt fra start, når man bygger et badeværelse. Der findes et væld af løsninger. Derfor kan det være meget svært at vælge. Du kan med fordel overveje, om en smuk brusafskærmning måske er den bedste løsning til lige netop dit brusehjørne.

Afskærmning til enhver smag

Du kan nemt købe en færdig afskærmning, der passer perfekt ind i dit badeværelse. De findes i mange forskellige typer glas og størrelser. Det er uanset, om du gerne vil have en med enkelt væg og dobbelt døre eller en enkelt dør og en væg. Du kan også vælge blot at købe en enkelt glasvæg og så sætte et badeforhæng op i stedet for en dør. Et badeforhæng skal dog skiftes med jævne mellemrum og kan blive uhygiejnisk med tiden.

Fordelene ved en flot og praktisk brusekabine er blandt andet, at de er nemme at rengøre, og du får ikke vand ud over hele gulvet.

Eksempelvis Idegaarden.dk har et bredt udvalg af færdige afskærmninger, med mange forskellige typer glas og størrelser. Både firkantede og buet løsninger, så du kan med garanti finde en kabine, der passer ind i dit hjem.

Desuden tilbyder de også at lave glas på mål, hvis dit badehjørne ikke passer præcis med de færdige løsninger.

Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning, kan du nemt kontakte dem på tlf.: 97192633 eller på mail: info@idegaarden.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *