Gør noget godt for dig selv og miljøet på én gang

Vi skal passe på miljøet, det er vi nødt til, og der findes heldigvis mange måder vi kan gøre det på – og nogle af disse måder er også gode for os selv. Det kan være, at man tager cyklen i stedet for bilen et par gange i ugen, det kan være at købe mindre plastik og genanvende de ting, hvor det er muligt – det kan også spare en både tid og penge samtidig med at det gavner miljøet. Hos Frugtkasser.dk går de også op i miljøet, derfor bliver deres økologiske frugtkasser også håndpakket i miljørigtige kasser, der er fremstillet af 80%genrbugsfibre og 100% genbrugelighed. Dermed kan I få frisk og lækker økologisk frugt og holde jer sunde, samtidig med at I passer på miljøet.

Find den økologiske frugtkasse, der passer til jeres behov

Der findes flere forskellige økologiske frugtkasser, så I kan finde en, der passer til jeres behov. Kasserne bliver leveret direkte til døren, og så lige så mange gange i løbet af ugen, som I ønsker det. På den måde kan I sørge for, at der altid er sund, lækker og frisk frugt – lige til at sætte tænderne i. Al frugten er nemlig spiseklar, så I hverken behøver at finde kniv eller andet frem og i stedet bare nyde den lækre økologiske frugt direkte. Indholdet i frugtkasserne varierer en smule efter sæson, så du altid får den bedste økologiske frugt.

Sundhed i hjemmet og på arbejdspladsen

Frugtkassernes flere forskellige størrelser betyder at både små som store virksomheder kan finde en ordning, der passer til dem. Og som noget nyt kan I også bestille frugtkasser hjem til jeres private hjem, så I ikke bare har mulighed for at få frisk frugt på arbejdspladsen, men også kan nyde det med familien derhjemme – helt uden at skulle igennem besværet med at finde den gode frugt i supermarkedet.