Hay lamper i flot og ultramoderne design til din bolig til favorable priser

Går du op i moderne boligindretning, og vil du gerne finde flotte, funktionelle og dekorative lamper til dit hjem, så er Hay lamper et rigtig godt valg. Hay er kendt for at producere lamper, boliginteriør og møbler, som er kendetegnet ved nutidigt og ultramoderne design. Hos Trendcorner.dk finder du et flot udvalg af bordlamper og pendler fra Hay, hvor design, teknologi og materialevalg går op i en højere enhed.

Dekorative og minimalistiske Hay pendler

I udvalget af Hay pendler finder du eksempelvis Marble pendant, som er en smuk og dekorativ lampe i sort, grøn eller hvid marmor. Lampen giver et behageligt lys, og den er ideel at have hængende over sofabordet eller spisebordet enten enkeltvis eller i klynger. Hay Sinker pendel er en minimalistisk loftslampe i støbt akryl, der giver et behageligt og blødt lys. Pendlen fås i flere farver som rød, sort, hvid eller dusty grey, og den er meget stilfuld og passer ind i de fleste hjem.

Bordlamper til hjørnebordet, reolen eller hjemmekontoret

Cloche er en Hay bordlampe med et retningsbestemt lys, som peger direkte mod underlaget, som den står på. Lampen har en pulverlakeret arm og en klassisk skærm, og med denne lampe kan du skabe en flot hyggebelysning samtidig med, at lampen er meget dekorativ at se på. Cloche bordlampen fås i sort eller off-white, og den kan f.eks. placeres på et hjørnebord i stuen, på reolen eller på hjemmekontoret. Har du brug for en funktionel bordlampe til skrivebordet, så er PC bordlampen meget velegnet. Lampen har en gasfjeder i armen, så du kan dreje arm og skærm i en hvilken som helst retning, og lysstyrken kan du også tilpasse, så du får det helt rigtige arbejdslys. Har du spørgsmål vedrørende Hay lamper eller andre produkter i webshoppen, så får du en rigtig god kundeservice. Hos Trendcorner.dk får du prisgaranti på alle produkter, og leveringen sker hurtigt inden for 1-2 hverdage.